Університет майбутнього

 

Михайло Поплавський провів майстер-клас для першокурсників, на якому надав поради з формування успішної особистості та розкрив секрети успіху Київського університету культури, зокрема, як завоювати довіру та утримати лідерство закладу на ринку освітніх послуг.

Початок майстер-класу був феєрично-космічним: із відліком часу до запуску «Університету майбутнього» та відповідним відеорядом.

 

 

Михайло Поплавський, вітаючись з аудиторією, акцентував увагу молоді на тому, що думки матеріальні: «Щоб досягти успіху – потрібно бути зарядженим на успіх. Проснутися, налаштуватись на позитив, думати про хороше, про свій успіх, перспективи і проєкти. Працювати над собою та втіленням задумів. Просто так нічого не буває. Під лежачий камінь вода не тече. Не жалітися, що все не так і всі не такі, а думати, що необхідно зробити, щоб стати ближчим на кілька кроків до свого успіху, і робити це.

Хочете бути успішними? Будьте! Хочете бути багатими? Будьте!

Бідність – це стан розуму. Думайте про успіх і багатійте. У вас велика перспектива, але вам потрібно знайти свою фішку, знайти те, чого немає в інших, виділитися з натовпу, не боятися бути білими воронами. Не боятися бути смішними і не боятися помилятися. Будьте сильними! Критика слабкого ламає, а сильного гартує. Помилки – це досвід. Чим більше ви помиляєтеся, тим сильнішими стаєте!

Все починається з ідеї. Ви повинні поставити собі запитання, чого ви хочете від життя? Хороша ідея з виваженою маркетинговою стратегією принесуть вам дохід і багатство».

 

 

Окрему увагу студентів Михайло Поплавський зосередив на удосконаленні їхніх комунікативних здібностей та усвідомленні необхідності розвитку мобільності.

«Старайтеся дружити з успішними людьми, більше комунікуйте з ними. У вас є всі можливості для цього, хоча б завдяки тим же соціальним мережам. Ваші акаунти мають бути «живими» і презентаційними. Це ваш безкоштовний медіаресурс, де ви можете презентувати себе, щоб про вас дізналися і звернули на вас чи вашу творчість увагу. Головне – йти вперед до мети. Від вас самих залежить ваше майбутнє.

Придумайте легенду свого життя і живіть за нею, реалізуючи свій потенціал».

 

 

Підкріплюючи слова прикладами з власного життєвого досвіду, зокрема, як він став студентом інституту культури, потому його ректором, ментор закликав молодь ніколи не здаватися та бути лідерами по життю: «Максимально потрібно бити в одну точку, і ви отримаєте результат! Я люблю бути першим! Бути переможцем! Коли я став ректором Київського державного інституту культури, було лише два факультети: бібліотечний і культурно-освітній, які були непопулярні серед молоді, і я зрозумів, що ми не виживемо. На основі аналітики вітчизняних закладів вищої освіти та світового ринку праці розпочалася нова ера вишу – відкриття конкурентоздатних перспективних спеціальностей. Також критично переглянули зміст навчальних програм. Іще якийсь час пішов на відкриття нових кафедр, а згодом і факультетів».

 

 

Нині Київський національний університет культури і мистецтв – лідер топрейтингу найкращих мистецьких закладів вищої освіти України. https://osvita.ua/vnz/rating/82982/

 

 

Успіх вишу базується, за словами ректора, на інноваційних технологіях навчання, потужному професорсько-викладацькому складі, комунікаційних стратегіях та успішному діджитал-маркетингу.

 

 

«Університет культури сьогодні – це перспективні спеціальності, акцент на професійно-практичному блоці навчання, зіркові викладачі-практики, майстри високого класу, інноваційні технології, агресивний інформаційно-комунікаційний медіаменеджмент.

Відбулася цифрова трансформація університету: інноваційний освітній простір із сучасними професійно-практичними лабораторіями. Факультет дистанційного навчання – це освітній тренд у віртуальному просторі: цифрові технології, веб-ресурси, мобільність та індивідуальний підхід дозволяють отримувати вищу освіту в будь-якому куточку світу», зазначив Михайло Поплавський.

 

 

Презентація можливостей VR-технології у навчанні викликала бурю емоцій у першокурсників.

 

 

«Факультет дистанційного навчання допомагає зробити процес навчання більш сучасним і технологічним. Ми знищили кордони між теорією і практикою. Віртуальна реальність, доповнена реальність, змішана реальність – все це дозволяє нам бачити і розуміти світ, який раніше був недосяжним. Саме ці інноваційні лабораторії дозволяють нашим студентам сьогодні будувати і творити світ завтрашнього дня. Віртуальна реальність захоплює! Це надзвичайно! Поєднуйте віртуальне з реальним і робіть справжній світ кращим!» – зауважила декан факультету дистанційного навчання Олена Чайковська.

 

 

«Освітній фронт – це наша боротьба сьогодні. В умовах війни вся Україна згуртована, як ніколи ! Ми єдині у своїй меті до Перемоги! Професорсько-викладацький склад, студенти Університету культури щодня докладають зусиль, щоб якомога швидше наблизити мир в країні, наполегливо працюють на освітньому, культурному та воєнному фронтах. Дякую Збройним Силам України за захист та можливість продовжувати навчальний процес. Ми переможемо! Український народ, завдяки своїй силі духу та єдності, зможе показати власну міць усьому світу!» – підкреслив Михайло Поплавський

 

 

По завершенні мотиваційного майстер-класу Михайло Поплавський побажав молоді успіху в досягненні своєї мети та творчій реалізації: «В університеті культури створені надсучасні умови для розкриття та реалізації вашого потенціалу, але ваше майбутнє залежить лише від вас. Успіху досягаюсь ті, хто має мету, внутрішній стрижень і волю до перемоги! Через професію ви реалізуєте себе, знайдете свій український шлях.

Я мрію, щоб в Україні було модно бути українцем, щоб було модно навчатися в українських університетах, щоб успішні молоді люди залишалися працювати в Україні. Успішні українці – успішна Україна!».

 

 

Скоро повна версія майстер-класу «УНІВЕРСИТЕТ МАЙБУТНЬОГО» на YouTube каналі Михайла Поплавського.

Бекстейдж з  майстер- класу:

 

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]