«Вір у себе»

 

В університеті культури відбувся мотиваційний майстер-клас для першокурсників від Михайла Поплавського.

Спікер поділився з молоддю своїми формулами успіху, життєвими принципами, ціннісними орієнтирами, оптимізмом та кипучою енергією. Адже, за його словами, на оптимістах тримається світ, песимісти лише глядачі.

 

 

Зустрічали ментора під оплески та його життєствердну пісню «Не бійся висоти».

«Це одна зі знакових пісень у моєму житті. Я бажаю, аби ви вірили в себе. Віра – це крила, ваш український злет.

Сміливо рухайтеся до реалізації своїх мрій. Виходьте із зони комфорту, впевнено йдіть до мети!

Сьогодні я маю все, про що мріяв, бо вірив у себе.

Придумайте легенду свого життя і живіть за нею. Дійте швидко і рішуче. Нерішучість – ворог можливостей. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні! Через улюблену професію ви повинні реалізувати свої здорові творчі амбіції. Беріть максимум, щоб отримати мінімум. Світ любить перших. Будьте першими!» – зазначив М. Поплавський.

 

 

Молоді показали архівний відеоряд про створення університету культури, призначення Михайла Поплавського ректором Київського державного інституту культури та проведення ним радикальних реформ у системі підготовки кадрів для соціокультурної сфери. Також першокурсники побачили унікальні кадри, як студенти пікетували Верховну Раду й Кабінет Міністрів, коли їхній улюблений наставник був незаконно зміщений з посади ректора. Привернуло увагу молоді й відео про повернення М. Поплавського у 1995 році після трьох судових процесів на головну посаду рідного університету та втілені ним інноваційні звершення, які вивели виш на лідируючу позицію серед найкращих мистецьких закладів вищої освіти України.

«Запам’ятайте, якщо ви вірите в себе, будуть вірити у вас! Я свято вірив у перемогу і діяв задля перемоги. Думайте про свою мету так, ніби вже її досягли. Вірте у себе та власні сили, і половина успіху вам гарантована. Не звертайте уваги на труднощі – це ваш досвід і шлях до успіху. Оптимізм і віра у краще завжди були, є й залишаться рушійною силою розвитку».

 

 

Ментор розповів про те, як стати лідером, за яким принципом формував команду, як запустити стартапи та про створення власного бренду «Михайло Поплавський» і його вдалу капіталізацію.

«Секрет мого успіху – потужна команда, яка супроводжує мене вже багато років, та незмінне правило «7П» – «Професіоналізм, Патріотизм, Порядність, Потужна Праця та «Преданність» Поплавському.

Лідер працює на команду, команда працює на лідера. Це один єдиний механізм і запорука перемоги.

Спочатку ви працюєте на свій авторитет, а потім імідж і репутація працюють на вас.

Не бійтесь помилятися, не бійтесь бути смішними. Суперінтуїція – це шлях до саморозвитку та успіху. Слухайте душу й серце і приймайте виважені, правильні рішення.

Головне, щоб вам хотілося хотіти.

Я у вас вірю!

Бажаю, аби ви стали успішними та щасливими українцями, щоб вами гордилися батьки, вчителі, друзі та Михайло Поплавський», – зауважив спікер.

 

 

Наостанок Михайло Поплавський відкрив ще один секрет, поділившись запатентованою формулою успіху – «Емоційний інтелект з творчо-прикладним характером починає і виграє» – та розповів, що саме нею керується, працюючи над проєктами.

 

 

Приємним і корисним сюрпризом для студентської молоді стали книги «Як стати популярним і багатим. Версія Михайла Поплавського» у подарунок від автора.

Відео мотиваційного майстер-класу «Вір у себе» скоро на YouTube Михайла Поплавського.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail)

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]