We are ukrainians!

 

На факультеті кіно і телебачення відбувся патріотичний захід талановитої молоді, об’єднаної любов’ю до України, «We are ukrainians»!

Розпочалось урочисте дійство біля корпусу Університету культури з легендарної української пісні «Ой, у лузі червона калина», яку гордо і проникливо виконали студенти різних курсів ФКіТБ – майбутні майстри кіно і телемистецтва – актори, тележурналісти, режисери, оператори, фотомитці, звукорежисери. А вже за якусь мить у залі факультету молодь, одягнена у вишиванки, зустріла оплесками ведучих заходу Данила Сопіна та Олесю Тлустенко, які радо вітали присутніх, висловивши вдячність українським захисникам і захисницям за можливість зустрітись і провести у таких неспокійний час святковий захід.

 

 

 

Гімн України разом заспівали всі студенти й викладачі факультету кіно і телебачення, стоячи, поклавши правиці на серця, які, здавалось, відгукуються у такт величній композиції! Хвилина мовчання за загиблими у загарбницькій війні завершила хвилюючий момент урочистої частини.

 

 

Потому на гостей патріотичного свята чекали композиції й стендапи, які презентували талановиті студенти факультету кіно і телебачення офлайн та онлайн.

Анастасія Бодус підкорила всіх пристрасною піснею «Кобра».

 

 

Студентка Олена Мельник прочитала вірш «Людина має право на втому», в якому закликала стати трішки добрішими до інших і «розбудити в серці співчуття», адже, на її думку, людина не повинна приховувати власних емоцій глибоко в душі навіть, якщо вони пов’язані з розпачем чи образою.

Людина має право на втому

На те, щоб не утриматись від сліз

Сховатися від світу в себе вдома

Або втекти у тихий теплий ліс…

 

 

Ангеліна Істоміна подарувала присутнім пісню «Де би не була, не забуду дім», нагадавши всім про їхні рідні домівки і родини. Анна Попова в онлайн-ефірі представила композицію «Стефанія» та побажала факультету кіно і телебачення «процвітання, натхнення, любові й мирного неба над головою».

 

 

Влад Грибан і Демед презентували цікаві стендапи про студентське життя. Марра Фінн заспівала «Gota be moved», захопивши нереальною енергетикою.

 

 

 

Далі на всіх охочих чекала вікторина, переможці якої отримали мерч від факультету кіно і телебачення – світшот, чашку, худі та кеп.

 

 

На святі єдності оваціями студенти вітали Михайла Поплавського, який звернувся до молоді, побажавши їй творчих успіхів і єднання заради миру й Перемоги!

 

 

«Патріотизм і віра в Перемогу – запорука цілісності гордої і незалежної України! Ви – майбутнє нашої країни, вам творити її новітню історію.

Ми сильні!

Ми незламні!

Ми вільні!

Українці, єднаймося! Перемога буде за нами!» – сказав Михайло Поплавський.

 

 

Ну і який же український захід без фольклорної співанки. Ангеліна Істоміна та Олена Мельник виконали пісню «Калина». Продовжила концерт Анастасія Подус, продекламувавши поезію Сергія Жадана «Декому краще вдаються приголосні, декому голосні».

… Якби вона почала писати спогади про кожну з отриманих ран,

Її книга мала б такий самий успіх, як тора або коран,

Чоловіки читали б цю дивну книгу, відчуваючи власну вину,

І палили б її на площах столиці, перш ніж почати війну…

В он-лайн Владислав Гоцуляк під гітару заспівав пісню «Любов полює на тебе». Запальну композицію «Промінь» представили Анастасія Тащиліна та Тетяна Сінькова.

Гурт «U2U» вразив авторською ліричною піснею «Welcome home», сподіваючись уже скоро повернутись до рідного українського Херсона. У фіналі урочистості прозвучала композиція «Погляд і доторки», яка, за словами виконавців гурту, може зігріти кожного, незважаючи на обставини чи пори року.

 

 

 

Нестихаючими оплесками студенти факультету кіно і телебачення дякували своїм талановитим однокурсникам за чудове патріотичне свято, прекрасні композиції і поезію, можливість радіти і забути на деякий час про тривоги. Всі особливі миті молодь зафіксувала на фото та відео біля яскравої Тік Ток-зони, надихнувшись атмосферою єднання, любові, творчості та віри в довгоочікувану Перемогу!

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]