13 грудня 2016 року студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Київського університету культури зустрілись з Ісай Абрамовичем Фельдманом в його унікальному ресторані української кухні «Будьмо!».
Все своє життя Ісай Абрамович присвятив ресторанної справи (60 років (!)).
Під час бесіди Ісай Абрамович надав майбутнім рестораторам професійних порад:
– Другого шансу справити хороше перше враження не буває;
– Дуже важливо залишити про себе гарне враження, але ще важливіше залишити про себе враження взагалі;
– Ті, кого ми годуємо, годують нас;
– Якщо не цінувати своїх клієнтів, їх оцінять конкуренти;
– Справа не в тому, скільки це коштує, а в тому, скільки за це готові заплатити;
– Налагоджувати зв’язки ніколи не пізно і ніколи не рано: будь-яке знайомство – і людина вже не чужа!
«Якби мене попросили назвати головну рису процвітаючого ресторатора, я відзначив би вміння заводити знайомства і дружити» , – говорить Ісай Фельдман.