Наталія Могилевська: «Головне – любов, талант і праця!»

На зустрічі молодь мала змогу поставити Наталії запитання, а співачка, в свою чергу, поділилась досвідом, розповіла про життя і творчість під час війни та надала цінні поради.

 

 

«Коли розпочалась повномасштабна війна, перше, що я хотіла робити, – допомагати людям. Це була моя громадська позиція. Я співала в метро для людей, які ховались від ракет. Ми з командою їздили у військові частини, шпиталі, волонтерили.

Але разом з тим, коли все почалось, я відчула страшенну депресію, порожнечу і безперспективність щодо подальшої творчої діяльності. Я розуміла, що це надовго й людям буде не до свят і концертів. Проте ніколи не можна здаватись і піддаватись цьому самознищувальному стану. Навіть війна – це час, коли вам буде, що сказати, якщо є бажання творити. Коли ти робиш свою справу щиро, з відкритим серцем, це перетворюється на чудовий результат», – сказала народна артистка.

 

 

Відповідаючи на питання студентів про досвід на проєкті «Голос. Діти» Наталія Могилевська наголосила, що головне – любов, талант і праця. Не потрібно порівнювати себе з іншими. Якщо ти любиш свою професію, це неодмінно приведе тебе до необхідного, до твоїх людей і цілей. Усе треба робити чесно, і це потрібно виховувати з дитинства. Таку людину завжди помітять і захочуть працювати з нею.

 

 

Відносно тренерства в «Лізі Сміху» Наталія зауважила, що це стало для неї певним викликом. «Я багато чого навчилась. Пізніше прийшла до того, що почала писати свій спектакль «Доньки». І хочу акцентувати, що в театрі, піснях, на сцені головний принцип – ніякої монотонності. Глядачеві має бути цікаво».

На зустріч завітав Михайло Поплавський, який подякував Наталії за менторство та вагомий внесок у навчання студентів університету культури, розвиток їхніх професійних компетенцій, життєвих цінностей і світосприйняття.

 

 

Молодь поцікавилась у співачки, чи мають місце наразі веселі пісні в інформаційному просторі. «Все веселе, яким ми звикли його сприймати до війни, зараз, дякувати богу, не на часі. Українці зупинились і згадали, що є головні цінності життя – любов, здоров’я, сім’я, саме життя. Через страшенні втрати, біль ми очистилися від всього того бруду. Ми прокинулись. Світу бракувало героїв.

У мене самої змінилось те, про що я говорю зі сцени. Це великий потенціал і велика відповідальність. Нині зовсім інші теми. Сьогодні народ налаштований на цінності з великої літери».

 

 

Розповіла Наталія Могилевська і про те, як постійно займається вокалом, пише сценарії до вистав, самовдосконалюється та реалізовує свій творчий потенціал. Тому і молоді вона порадила не витрачати час даремно, розвиватись і ставати кращою версією себе.

«Всі проєкти принесли мені досвід, складні ситуації не зламали мене, і я змогла зробити наступний крок до своєї мети.

Зараз слушний час, аби ви експериментували. Шукайте себе, свій імідж, робіть помилки, набувайте досвід. Є інтернет, безкоштовні курси та безліч допоміжної інформації для вашого розвитку», – зазначила викладачка майстерні шоу-бізнесу.

 

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]