TUKWEEК

 

На факультеті індустрії моди та фешн-бізнесу відбулась щорічна феєрична подія «TUKWEEК» – показ краси, моди і стилю.

 

 

На традиційному фешн-шоу талановиті студенти продемонстрували свої роботи, в яких поєднали етнічно-українські мотиви із сучасними модними тенденціями. Юні дизайнери створили власні дивовижні колекції одягу та вразили глядачів своїм креативом.

 

 

 

 

Перша колекція була представлена з дуже складного, примхливого, але в той же час міцного матеріалу – паперу. У кропіткій дизайнерській роботі, в основі якої настільки нестандартний матеріал, зробили акцент на витонченій жіночності.

 

 

На думку авторів, таку красу легко зіпсувати, якщо знати із чого вона, та справжня сила жінки криється всередині – в її душі, любові, характері і цінностях. Сукні з паперу мали вигляд не тільки ультрасучасних, але й одночасно стильних і строгих.

 

 

 

 

Далі глядачі могли спостерігати колекцію, що символізує виклик суспільству – яскраві кольори, як метод самовираження, заклик до свободи рішень і дій. Головне – мати вигляд, який тобі до вподоби, а не соціуму, що диктує свої правила. Основна концепція колекції – символіка незалежності та свободи. Тут було втілено неймовірну граційність і вміння подавати себе, неповторність кожної особистості, вихід за рамки стандартів.

 

 

 

 

 

 

Для всіх присутніх на заході організатори влаштували майстер-клас з виготовлення екосвічки. З органічних матеріалів глядачі робили свічку, яка зігріватиме не тільки фізично, а й ментально.

 

 

Наступна колекція порушила важливе питання самосприйняття та любові до себе. В сучасному світі не існує загальноприйнятого образу краси, адже кожна людина є індивідуальним витвором мистецтва.

 

 

 

 

 

 

Квіткова колекція різнобарвно передала більш теплу та весняну атмосферу і ніжну жіночу красу.

 

 

 

 

 

 

 

На святі всі охочі також долучились до магічної пошти побажань, де можна було відправити послання собі в майбутнє, написавши листа.

 

 

У кожну з колекцій молодь вклала частинку душі та продемонструвала професійні дизайнерські якості, креатив і глибоку символіку.

Декан факультету індустрії моди та фешн-бізнесу Людмила Дихнич відзначила креативність молоді і бажання влаштувати показ в такі важкі часи: «Ми вже 8-ий рік проводимо «TUKWEEК», розкриваємо таланти, які мають можливість зробити свій старт у б’юті та фешн-індустрії.

Я вами пишаюся, приємно було спостерігати за вашою кропіткою працею та ентузіазмом. І ми бачимо, що воно того варте. І навіть незважаючи на відсутність світла, ми все ж таки впорались. Результат вражає».

 

 

На захід також завітав Михайло Поплавський, який подякував за організацію свята краси і стилю. Він побажав студентам реалізації грандіозних планів, великих перемог та шаленого студентського кохання.

 

 

«Щастя, добра, любові. Краса врятує світ. Старайтесь, майте стрижень, характер, волю до перемоги і мету. Як би важко не було, рухайтесь вперед!» – зауважив М. Поплавський.

 

 

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]