Урочисте вручення дипломів магістрам Київського університету культури

 

У Київському університеті культури відбулась урочиста церемонія вручення дипломів та присвоєння ступеня вищої освіти «Магістр» випускникам ЗВО.

Відкрив святковий захід ректор Київського університету культури Володимир Пилипів: «Сьогодні ви вже з гордістю можете говорити «Я – Магістр!». Диплом, який ви отримуєте, є підтвердженням того, що ви справжні професіонали своєї справи, гордість університету! Впевнено йдіть вперед, максимально реалізовуйте здобуті знання та навички, свій потенціал для розвитку України, бо ви є майбутнє нашої держави. Вітаємо вас, дорогі наші випускники. Слава Україні!».

 

 

Своїх улюблених магістрантів привітали наставники – куратори, викладачі, завідувачі кафедр Університету культури. Вони побажали молоді нових звершень і реалізації задуманого, наснаги та впевненості, творчих злетів і професійних перемог.

 

 

Магістрантка Галина Нудищук від імені випускників висловила подяку викладачам за навчання та незабутні студентські роки в Київському університеті культури: «Дякую Університету культури, який став для нас другою родиною. Адже ми тут зростали, формувались як особистості, розкривали свої таланти, а ще зустріли справжніх друзів та отримали безцінний професійний досвід. Ми всі налаштовані на успіх і нові досягнення. Дякуємо за це чудове виховання та віру в нас. Ми закінчили зірковий Університет культури – український Гарвард! Бажаю всім випускникам нічого не боятися і впевнено йти до своєї мрії! Ми переможемо, бо за нами віра, правда і, як кажуть: «Наші Січові стрільці добре ворога січуть». Слава Україні!».

 

 

Найщиріші побажання магістрам прозвучали від Михайла Поплавського: «Радий вітати вас! Сьогодні історична подія в Університеті культури. Мені надзвичайно приємно бачити талановитих, креативних і перспективних випускників. Бажаю кожному з вас знайти свій український шлях, улюблену справу і реалізуватися по максимуму. Ми віримо у вас і пишаємося вами! Міцного всім здоров’я, щастя, добра, любові, оптимізму, віри в завтрашній день та віри в Перемогу! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!».

image image image

Стильні магістерські мантії, вишукані сукні та елегантні костюми, фотозона, червона доріжка, безліч кульок, квіти й вітання створювали справжню атмосферу свята, дарували прекрасний настрій і зворушливі емоції.

 

 

Магістри щиро дякували улюбленому професорсько-викладацькому складу та університету за найкращі студентські роки, родинну атмосферу і якісну престижну освіту.

 

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]