«Збережи в собі світло»

 

Неймовірне новорічне шоу краси й таланту «LIGHT» створили студенти кафедр івент-менеджменту та фешн-бізнесу.

Креативна молодь назвала захід «Світло», адже через регулярні атаки росії на критично важливу енергетичну інфраструктуру в Україні потерпають від вимкнень світла всі українці. Головний меседж організаторів, що пройшов через весь івент, – «За будь-яких обставин збережи в собі світло».

 

 

 

 

Атмосфера добра і світла вирувала ще на підході до зали. В імпровізованому «Пункті незламності» всіх пригощали гарячим глінтвейном та атрибутом Нового року, символом багатства, успіху, щастя, любові та довголіття – мандаринами.

Захід проходив у нещодавно презентованій високотехнологічній SPACE STUDIO «ПоплавОк».

 

 

Шоу розпочалося з всесвітньо відомого «Щедрика», різдвяної української народної пісні в музичній обробці Миколи Леонтовича. Під багатоголосу композицію талановиті студентки кафедри івент-менеджменту з ліхтариками в руках граційно виконали хореографічну композицію, уособлюючи наше сьогодення.

Через етнічний танець витончені красуні з кафедр івент-менеджменту та фешн-бізнесу хотіли передати глядачеві без слів унікальність, глибину самоідентичності нашого народу, запальний дух українців народжених бути вільними.

 

 

Олександр Нагорний та Дар’я Солов’янова, студенти 1 та 3 курсів кафедри івент-менеджменту розчулили глядачів до сліз проникливою піснею про справжнє кохання «Тримай мене», представивши в номері чуттєву розлуку між закоханими – хлопцем, що йде захищати свою країну від окупантів, і тендітною дівчиною.

 

 

Студентки 2 курсу зарядили глядачів енергійним номером, виконавши запальну пісню «Only girl», і вкотре довели, що дівоча дружба – велика сила.

 

 

Виступ Софії Василишин, студентки 2 курсу кафедри івент-менеджменту, з піснею Джамали «Заплуталась» вражав шаленим магнетизмом, притягуючи погляди всіх глядачів. Креативна постановка номеру, неповторний вокал, артистизм, унікальний фешн-образ, оригінальна сукня ручної роботи із паперу з позолотою.

 

 

На новорічні свята налаштували всіх присутніх спокусливі снігуроньки запальним комедійним хореографічним номером під відому американську різдвяну пісню «Jungle bells».

 

 

 

 

 

Фінальним акордом шоу став грандіозний fashion-показ: неповторні образи, продумані до дрібниць, ручної роботи креативні сукні та аксесуари, мейкап, дизайнерські зачіски, професіоналізм й артистизм моделей.

 

 

 

 

 

 

Все ця дивовижна краса – результат довготривалої кропіткої роботи студентів кафедри фешн-бізнесу. Хочеться відзначити, що вони також працювали і над створенням образів усіх учасників шоу «LIGHT».

 

 

Михайло Поплавський подякував талановитій молоді за її творчий запал, креатив, професіоналізм і привітав усіх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами: «Бажаю всім вам щастя, добра і миру! Найголовніше, щоб ви були завжди на позитиві! Оптимісти рухають світом, песимісти – лише глядачі! Ви маєте вийти на зоряну дорогу і рухатися до наміченої мети! Ми об’єднуємо найпрогресивнішу та найталановитішу молодь, і я вірю в те, що ви станете зірковими випускниками університету культури!

Наша єдність та мужність подолають усе!

Горджуся вами!

Будьте оптимістами і режисерами свого життя!».

 

 

Завершилося новорічне шоу «LIGHT» спільним виконанням «Щедрика» з вогниками в руках, що символізували нині найголовніше – зберегти світло у своїх душах і, щоб не сталося, зігрівати один одного добротою та теплом щирих сердець.

 

Консультація
Заповни форму і наші консультанти швидко та якісно нададуть тобі будь-яку інформацію зручним для тебе способом комунікації.

    [_date] [_time]